Vizsgálat

5497_1_40

Szeretne Ön is egészségesen, boldogan élni? Ne feledje a mondást:”Ép testben, ép lélek!”

Elképesztő mértékben terheljük szervezetünket, olyan hatásokkal (stressz, szennyezett víz és levegő, káros ételek, italok), amelyek tönkre teszik testünk normális működését. Minden élőlény, ki van téve a környezet károsító hatásának, és hogy életbe maradhassanak, felélik vitamin háztartásukat. 

Az emberi szervezetben kialakuló, vitaminhiányos állapotok, idővel komoly szervi problémákat, megbetegedéseket okoznak. Ez időben megelőzhető!

A hagyományos kínai gyógyászat évezredes tapasztalataival, a legmodernebb technológiát ötvöző EMC diagnosztikával, meg tudjuk állapítani az ember gyenge pontjait, melyek az ősi kínai hagyományokon alapuló szakavatott segítségével erősíthetőek, a szervezet egyensúlya visszaállító!

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felmérése alapján, a halálozások kétharmada világszerte abból származik, hogy nem figyelünk oda egészségünkre.

 

EMC!

“Az EMC készülék a hagyományos kínai orvosláson alapuló elektronikus mérőműszer, mely a meridián pályákat méri. Az űrkutatásban kifejlesztett eszköz nagyszerűen egyesíti a hagyományt és a modern tudomány vívmányait. Egykor az űrruhába beépítve 24 ponton mérte az űrhajós állapotát, ami a Földön, a programot ellenőrző tudóscsoport számára követhető volt. Ezt az elvet továbbfejlesztve alkották meg az EMC készüléket, mely jelentősen lerövidíti a diagnosztikát. A szakember ezt értelmezve adja meg a javaslatát a gyenge pontok erősítésére, a betegségek megelőzésére. Sok esetben táplálkozási tanáccsal látja el az illetőt, táplálék-kiegészítőként kizárólag az ellenőrzött, hagyományos kínai orvoslást követő farmról ajánl. A meridián mérés pacemakerrel élők számára is lehetséges, semmiféle mellékhatása nincs. Hosszú távon hatalmas előnye, hogy tisztában lesz az ember saját szervezete állapotával, az esetleges gyengeségek erősítésére könnyen, otthon is alkalmazható módszereket kaphat.”

1980262_10153902835395693_1252066776_oBármilyen rákbetegség gyógyítható!

Mérés előtt 2 órával nem lehet enni, és 1 órával inni. Ez a pontos értékek miatt fontos!

Első vizsgálat 15.000 Ft /diagnosztika

Kontroll vizsgálat 10.000 Ft /diagnosztika

Regisztrált vásárlónak 6.000 Ft/diagnosztika

Regisztráció 8.000Ft 

 

Ha érdekli, hogy milyen állapotban van, tudunk időpontot egyeztetni.

Bejelentkezés vizsgálatra.

Állandó helyszínek: Győr , Szombathely .

Egyeztetett helyszínen : 6 főtől.

Üdvözlettel: Süle Olivér